Ga naar de inhoud

Alice meets Wonderland‘Het lijkt hier wel een sprookjewereld’, horen wij veelvuldig van onze klanten. En ‘je raakt niet uitgekeken!’ En dat klopt! We werken er hard aan om een bezoek aan Theefeestje ook echt een beleving te laten zijn. En met alle regelmaat brengen wij er weer verandering in!

Het lijkt een beetje op het Wonderland van Alice, van de Britse auteur Lewis Carroll (1866). Een Wonderland is een land waarin wonderen gebeuren (in sprookjes); of een buitengewoon schoon of merkwaardig land. En wij durven wel te zeggen dat onze locatie een beetje het Wonderland van Alice is, met als hoogtepunt het Theefeestje van Alice. Wat je ook over Alice in Wonderland opzoekt, het gaat eigenlijk altijd over een feestje. Wij voelen ons wellicht daarom hiermee verbonden. Theefeestje is dé beleving van ieder feestje en traktatie.

Dit najaar is het thema van onze etalage Alice in Wonderland. Bomen in het bos, het konijn, de hoedenmaker. bloemen, het theefeestje en natuurlijk Alice zelf! Inmiddels veelvuldig gefotografeerd. Natuurlijk is het nog veel leuker om bij ons binnen te komen voor een workshop of een high tea. En zo onze sprookjeswereld van binnen te ontdekken. Alleen op reservering. Maar dat is natuurlijk zo geregeld. Meer info.

Categorieën