Ga naar de inhoud

After Corona PartyCorona is officeel voorbij! En daarmee ook alle opgelegde regels van de afgelopen drie jaar. En dat vieren we met een kortingscode (TJ3ANY4A) van 15 euro in de webshop van Theefeestje. Bij een besteding vanaf minimaal 100 euro ontvang je dus 15 euro korting op je boeking tot 1 mei 2023.

Theekopjes bij Theefeestje

Het gemak waarmee we het ‘gewone’ leven weer oppakken, is best bijzonder. En dat geldt ook voor Theefeestje. Toch zijn we het nog niet vergeten. Want het was wel een toestand. Iedere persconferentie, kwamen er nieuwe regels en consequenties. En weer opnieuw aanpassen. En alle klanten informeren over de komende periode met weer nieuwe regels.

Hoewel het een bijzondere tijd was, heeft het uiteraard ook veel gebracht. Wij zijn er extra creatief en praktisch van geworden. Dat heeft zijn vruchten afgeworpen. In de eerste periode is onze website live gegaan. Daarnaast hebben er flinke verbouwingen plaatsgevonden. En we zijn trots op het resultaat.

Ook zijn wij de workshop at home gestart en sturen wij allerlei lekkernijen op de post. En van die postpakketten hebben we in de coronaperiode letterlijk duizenden verstuurd. En nu nog steeds.

Tenslotte zijn we creatief aan het bakken geslagen. Meer soorten kleine zoete taartjes. Nieuwe recepten voor scones en brood. En draaien we onze hand niet meer om voor veganistisch en glutenvrij.

Glutenvrij

Om onze dankbaarheid te tonen, hebben wij de After Corona Party. Met de code TJ3ANY4A ontvang je in de webshop 15 euro korting op je bestelling (vanaf 100 euro).  De code is geldig tot 1 mei 2023. De reservering hoeft overigens niet plaats te vinden in deze periode (wel de boeking). De korting geldt niet voor cadeaubonnen. Is niet in te ruilen voor contanten en geldt helaas niet voor al gedane boekingen. En niet te gebruiken in combinatie met andere waardebonnen.

Categorieën