Ga naar de inhoud

Zakelijk

Theefeestje & Co heeft veel producten die goed inzetbaar zijn voor bedrijven. Onze producten zijn niet standaard en net even anders. Succes verzekerd! Voor bedrijven geldt dat betalen op factuur mogelijk is.

High Tea Wholesale

De High Tea van Theefeestje & Co in je eigen zaak en/of locatie aanbieden aan klanten. Wij hebben ervaring genoeg om onze producten vers aan te leveren, zodat je deze met goede winstmarges aan je klanten kunt verkopen. Wij bakken alles vers, zowel hartig als zoet en de scones. En ook het brood (minibolletjes) bakken wij zelf. Het brood kun je naar eigen smaak beleggen. Het zoete arrangement is heel divers. Wij leveren het in 1-persoonsporties, dus ook voor kleinere gezelschappen goed te gebruiken. De producten zijn invriesbaar.

Vraag ons naar de prijzen en voorwaarden. De Wholesale High Tea leveren wij bij afname vanaf 50 personen. Wil je wholesale van andere lekkernijnen uit de webshop, dan is de minimale afname 100 stuks.

Meer info:  [email protected]

High Tea bij Theefeestje & Co

Op de locatie bij Theefeestje & Co kun je reserveren voor een High Tea. Wij hebben zitplaatsen voor 45 personen. Wij hebben twee soorten High Tea: de High Tea Rococo van 28,50 euro per persoon en de High Tea Versailles van 32,50 euro per persoon. Daarnaast hebben wij een Vegan High Tea of Glutenvrije High Tea.

Meer informatie

High Tea Catering op locatie – All In

Wij verzorgen een High Tea op uw eigen locatie (aan huis of bedrijf) door heel Nederland. Het all in high tea pakket is van 20 personen tot 500 personen. Compleet in stijl van een echt Theefeestje. U maakt gebruik van ons mooie servies (brocante) en aankleding, etageres, tafelkleden, etc. Het all in pakket is helemaal volledig. De kosten zijn 22,50 euro per persoon. Geschikt als bedrijfsfeest, opening, viering, etc. Tijdens lunch, afternoonmeeting of als avondmaaltijd.

Meer informatie

High Tea Take Away

High Tea voor op het werk, maar dan zonder servies? Kies dan voor de High Tea Take Away. De perfecte manier of van iedere gelegenheid een feestje te vieren. Het is een complete high tea, zoet en hartig en home made. De High Tea Take Away is 15,50 euro per persoon en kan al vanaf 6 personen bij Theefeestje afgehaald worden. De High Tea Take Away is zowel hartig als zoet en inclusief thee.

Meer info