Ga naar de inhoud

High Tea bij Theefeestje & Co

Op onze mooi locatie aan de Varkensmarkt in de binnenstad van Amersfoort (Westingel 3, 3811 BA) kun je bij Theefeestje & Co reserveren voor een High Tea vanaf 2 personen. Heb je een grote groep? Wij hebben zitplaatsen voor ongeveer 45 personen. Wij hebben 2 soorten High Tea: de High Tea Rococo van 28,50 euro per persoon. En de High Tea Versailles van 32,50 euro per persoon.

De inspiratie voor Theefeestje en Co is Louvre Paris. Een van werelds grootste musea, in het paleis waar eeuwenlang de koningen van Frankrijk woonden. Op onze locatie meets Salon de Thé, de typische Engelse tearoom. En dan met het sausje van Theefeestje & Co. Wij besteden veel aandacht aan de sfeer en de inrichting, maar het moet bovenal lekker zijn. De lekkernijen worden geleverd door Theefeestje in Amersfoort. Theefeestje is al 17 jaar gespecialeerd in high tea’s, catering van high tea’s en zoete workshops. En je zult begrijpen: Theefeestje en Theefeestje & Co zijn familie van elkaar.

Rococo is speels en luchtig. Wij houden van een beetje buitensporig en kleur. Onze High Tea is hier dan ook naar vernoemd. Versailles is weelderig en imposant met het grootste kasteel van Frankrijk. Wij houden van de sfeer en niet in de laatste plaats vanwege Marie Antoinette en haar luxueuze tea party’s

En daar tegenover staat de klassieke Engels High Tea, met een tikkeltje tuttigheid. Op dat snijvlak vinden wij het leuk om onze High Tea’s aan te bieden en te laten beleven. En voor de duidelijkheid: Dit is het enige dat wij doen. Geen gekunstelde lunches voor erbij: alleen de High Tea bij Theefeestje & Co. We doen het er niet een beetje bij, maar zijn alleen gespecialiseerd in de High Tea. Met een hoofdletter.

High Tea bij Theefeestje & Co

Je kunt reserveren en boeken voor de Petit Tea, High Tea Bourbon, High Tea Rococo, Versailles of voor een babyshower via de webshop van Theefeestje & Co. Dit is vanaf 2 personen. De High Tea is zoet en hartig.

Reserveren High Tea

High Tea Vegan

Jarenlange ervaring heeft ons goed gemaakt in het maken van ook een Vegan High Tea. Deze is volledig plantaardig en heel goed eetbaar voor iedereen. Wij maken onze reguliere High Tea eigenlijk net zo goed als de plantaardige high tea. Maar, dan net even anders…

Enjoy Vegan High Tea van Theefeestje

High Tea Glutenvrij

Jarenlange ervaring heeft ons goed gemaakt in het maken van ook een Glutenvrije High Tea. Deze is glutenvrij en lactosevrij en heel goed eetbaar voor iedereen. WIj maken onze reguliere High Tea eigenlijk net zo goed als de glutenvrij high tea. Maar, dan net even anders… Overigens passen we nu ook meer kleur toe. Hoewel we glutenvrij heel serieus nemen, kunnen we sporen van gluten helaas niet voorkomen.

High Tea Glutenvrij