Ga naar de inhoud

Enjoy Vegan High Tea van Theefeestje“Veganism is a lifestyle, not a diet!

Al een paar jaar heeft Theefeestje een Go Vegan lijn. Dit houdt in dat wij een veganistische high tea hebben (voor zowel catering, als bij Theefeestje op locatie). Wij gebruiken hiervoor enkel plantaardige producten, voor zowel zoet als hartig (en dus ook geen gelatine, stremstel, ei, etc.). En de high tea kan zowel in z’n geheel veganistisch als voor één of enkele personen binnen de groep of bestelling. Mocht je twijfelen, de vegantische high tea is heel goed enjoyable voor iedereen! Wil je jezelf of iemand anders een vegan high tea box op de post cadeau doen? Succes verzekerd!

Wij hebben de coronasluitingen gebruikt om te experimenteren. En vooral met veganistische gerechten. Zowel hartig als zoet. En dat gaat heel goed en is superlekker. Waar er bij ons rond de 200 eieren in de week doorheen gaan (sorry, vegan!), was het een echte uitdaging om een aantal van onze lekkernijen eivrij te maken. Niet op z’n minst de scones. Maar we hebben inmiddels goede en lekkere vegan gerechten in ons assortiment. Met aquafaba kunnen wij nu lekkerste cremes maken en gebruiken we als basis voor anderelekkernijen. En de kikkerwten? Een prima basis voor de hartige gerechten.

Wil je zelf veganistische gerechten maken? Wij hebben de vegan high tea worskhop bij Theefeestje. Je maakt dan zelf verschillende hartige en zoete gerechten, volledig plantaardig. Inclusief de recepten.

BTW: Wij hebben ook een glutenvrije high tea, latosevrije high tea. En natuurlijk onze ‘gewone’ high tea (glutenvol, lactoserijk en met dierlijke producten).

Categorieën