Ga naar de inhoud

Beter op 1,5 meter?Theefeestje is al weer ongeveer twee weken open voor reserveringen op onze locatie. En wij zijn al een beetje gewend. De eerste reserveringen voor een high tea hebben we al weer gehad, de eerste taart workshop, de eerste chocoladeworkshops. En de kinderfeestjes staan ook weer geboekt! Dat vinden wij natuurlijk gezellig.

Wij krijgen veel vragen of je bij ons weer kunt reserveren. Gelukkig wel! Je mag immers ook weer op het terras zitten en reserveren bij een restaurant. Dus je kunt ook weer bij Theefeestje terecht. En natuurlijk houden wij de richtlijnen van het RIVM aan. Met 2 personen kun je sowieso goed bij ons terecht en wij nemen gepast afstand als het nu voor een high tea is of voor een workshop. En een volgende reservering zit op voldoende afstand van jouw tafel. Je kunt je handen reinigen en wij hebben een luchtreiningssysteem met bacteriekiller.

Heb je een groep van 2 of meer, dan hebben wij ook meer ruimte aan tafel (tenzij je een familie uit een huishouden bent). Je zit bij elkaar, maar halen er stoelen tussenweg, zodat je niet op een ‘kluitje’ zit. En bij iedere uitleg van een high tea of workshop leggen wij wat meer op afstand het een en ander uit. En zullen wij niet ‘overboeken’ en letten dus op het maximaal aantal personen dat bij ons in de zaak mag zijn.

Voor kinderen geldt de anderhalve meter afstand niet. Dus kinderfeestjes zijn sowieso goed in te plannen. Uitaard hebben hiervoor wel allerlei hygiene regels – die niet heel anders zijn dan hoe wij ons werk normaal gesproken doen.

Is het beter op anderhalve meter? Voor de klant geloven wij dat het beter is. Het is niet volgeboekt, je hebt veel meer ruimte. En omdat wij minder volgeboekt zijn hebben wij meer tijd voor alle klanten!

Wil je toch graag een high tea, maar zie je desondanks het niet zitten hiervoor op onze locatie te komen met je groep? Bestel dan een high tea take away. Heb je wel al onze gerechten, maar die kun je dan op iedere gewenste locatie nuttigen.

Een high tea of workshop boeken?

Categorieën