Ga naar de inhoud

Creatief breinHet creatieve brein van Theefeestje is flink aan! We werden moe van de persconferenties en hebben alles positief gekeerd. Geen gedoe en negativiteit meer over wat Theefeestje nog wel of niet mag doen tijdens de regels van Rutte en De Jonge. Theefeestje moest door de regels aan, uit, gedeeltelijk weer aan, etc.

Al meer dan tien jaar kun je bij Theefeestje ook high tea’s afhalen. En nu de groepsgroottes verkleind zijn, ook al vanaf 2 personen. Door de jaren heen hebben wij hiermee genoeg ervaring opgedaan. En dat loopt altijd goed, waardoor we altijd blijven doorbakken. Vaak genoeg vinden potentiële klanten het jammer dat wij ‘alleen’ in Amersfoort zitten. En dat heeft ons creatieve brein aan het denken gezet. Hoe leuk is het om lekkernijen van Theefeestje per post te versturen. En zo is de afgelopen weken de Tea Party Box geboren. Met een eigen logo en een eigen naam. Een jong zusje van Theefeestje. Voorlopig woont ze nog bij Theefeestje in huis en dus te vinden in de webshop van Theefeestje.

De afgelopen weken hebben we allerlei lekkernijen laag en klein gebakken, zodat ze in een brievenbusdoos passen! En dat ze ook lekker en houdbaar blijven. En we zijn er trots op dat het is gelukt en wij inmiddels drie verschillende verzendboxen in de website hebben staan. En ze worden ook al goed besteld. Na de feestdagen hebben wij nog meer nieuwe boxen in de creatie.

Daarnaast hebben wij ook seizoensboxen in de aanbieding. En is de kerstbox nog tot de kerst te bestellen. Bestel wel op tijd, zodat we de tijd kunnen nemen om het verzenden (afhalen kan overigens ook!). Wij worden er in ieder geval blij van. Meer informatie

Categorieën