Ga naar de inhoud

Geef blijheid cadeau rond moederdag!Moederdag op 9 mei 2021 komt er aan. En dat al weer de tweede moederdag in een soort van lockdown. Maar niet getreurd, je kunt weer een leuke high tea afhalen op moederdag.

Of stuur je moeder, vriendin, tante, oma, partner of jezelf een verzendbox met lekkernijen cadeau. Want van lekkernijen als cadeau wordt uiteindelijk iedereen blij! Wij zijn al >13 jaar gespecialiseerd in high tea’s bij Theefeestje maar ook op locatie. Inmiddels zijn wij ook heel handig geworden de high tea en andere lekkernijen op de post te doen. En daar wordt iedere ontvanger een blije aardbei van.

Vandaar dat wij nu ook de blije aardbei box hebben. Gelanceerd vlak voor moederdag, maar wij denken dat het een blijvertje is. Vanuit alle boxen een aantal zoete lekkernijen gehaald, een theetje en liefde eraan toegevoegd: succes verzekerd.

Versturen van de boxen voor moederdag kan tot en met vrijdag 7 mei. Afhalen van de high tea kan iedere dag en ook op zondag 9 mei. Een box kun je uiteraard wel afhalen. Kijk voor alle mogelijkheden voor moederdag in het overzicht in onze webshop.

Btw: het moederdagweekend is het laatste weekend dat we op onze locatie geen workshops mogen doen. Zoals het er nu naar uitziet, gaan we weer live vanaf 14 mei! En wil je nog meer weten: ons hele pand is in de tussentijd verbouwd. Zo veel mooie oude details zijn in ere hersteld. Hoogste tijd om dat met jou als klant te delen!

Categorieën