Ga naar de inhoud

Helemaal Hip: Zoommeeting met high tea op de postIn deze online contacttijd is onze high tea op de post helemaal hip. Bedrijven organiseren online teammeetings met een extraatje: de zogenaamde high tea(m) meeting. En dan is de high tea van Theefeestje natuurlijk een superverrassing voor alle medewerkers. De boxen gaan via de brievenbuspost naar alle collega’s thuis met eventueel een personal message in the box van het bedrijf.

De inhoud van de box is zowel zoet als hartig en voor zowel 1 persoon als 2 personen te bestellen. En er zit thee bij van Revolution Tea. De box heeft een hoog surprisegehalte en superleuk om met de lekkernijen een zoommeeting of meeting via teams te starten! In de box zit informatie hoe de inhoud het beste bewaard en/of verwarmd kan worden.

Wij zijn inmiddels helemaal bedreven om alle dagen grote hoeveelheden boxen te versturen. De track en trace codes sturen wij altijd naar de opdrachtgever.

Naast online meetings voor collega’s zijn de high tea verzendboxen inmiddels ook ingezet voor online babyshowers, online verjaardagsfeesten, online familiebijeenkomsten, online afscheidsfeestjes, etc. Succes verzekerd!

Ohh ja, de inhoud is altijd vegetarisch en zwangerproof!

Een tea party box bestellen

Categorieën