Ga naar de inhoud

HHB TrucsHet is seizoen van Heel Holland Bakt is weer voorbij. Wij hebben respect voor de klanten van Theefeestje die hierdoor weer zelf aan de bak willen gaan. En natuurlijk van Theefeestje de tips en trucs willen leren. Een moeilijkheid blijft het maken van de macarons. Want dat lukt doorgaans niet bij de deelnemers van Heel Holland Bakt. En wij hebben na 15 jaar genoeg tips en trucs om het wel te laten slagen.

Zo heeft ook één van de deelnemers van het afgelopen seizoen een workshop macarons bij Theefeestje gedaan. Vlak voorafgaand aan de opnames. En uiteraard anoniem. Het moment dat deze deelnemer een paar elementen uit onze trukendoos lanceerde in de uitzending, was bij ons ineens de herkenning. Gelukkig niet met de details, dus lukten de macarons niet echt deze dag.

Macarons Theefeestje

Ook al gaan deelnemers van Heel Holland Bakt met onze trukendoos er vandoor. Wij willen graag onze klanten ontvangen, die voor de leuk een workshop macarons willen doen. Tegen een eerlijke prijs. Gewoon pragmatisch, niet te ingewikkeld. Maar met resultaat! En daar verandert dus niets aan. De details van de trucs krijg je er natuurlijk gewoon bij cadeau.

Meer informatie:

Workshop macarons

Macarons en high tea

Categorieën