Ga naar de inhoud

Maak van iedere gelegenheid een feestje!De inspiratiebron van Theefeestje is Marie Antoinette en het kasteel in Versailles. Het extravagante beeld van deze Franse koningin uit de 18e eeuw spreekt ons aan. Ze deed er alles aan om van iedere gelegenheid een feestje te maken. Er zijn recent films gemaakt waar de verbeelding over deze veelbesproken koningin tot leven komen. Overdadige feestjes met lekkernijen. En als je in Versailles rondloopt, dan waan je jezelf in deze wereld.

Bij Theefeestje hebben wij veel portretten van Marie Antoinette en haar familie aan de muur hangen. Los van haar politieke (in)correctheid of andere zaken, gaat het bij ons om de sfeer van vóór de Franse Revolutie, die ons doet inspireren: Overdaad en genieten!

En dat is het slogan van Theefeestje: Wij hebben alles in huis om van iedere gelegenheid een feestje te maken. Bij Theefeestje of op je eigen locatie. Aan onze inrichtingen besteden wij veel aandacht. Inmiddels hebben wij heel veel spullen verzameld de afgelopen 14 jaar.

Wij zijn altijd op zoek naar een nieuw behang of andere muurdecoratie. Om de sfeer van een echt Theefeestje goed neer te zetten. En nu er een lock down is gaan we de zolder weer op. En struinen we het internet af voor nieuwe inspiratie. Na een heel aantal maanden van productietime is het nu ook weer tijd van creatie. En de eerste ideeën ontstaan al weer. De bucketlist in ons speciale boekje is aangevuld. Op weg naar het petit Chateau van Theefeestje…

Categorieën