Ga naar de inhoud

Onze deuren weer open voor publiekMaanden zijn wij achter de schermen bezig geweest, zonder publiek! Heel veel high tea take away’s, verzendboxen en andere bestellingen gingen de deur uit. En wij zijn daar enorm dankbaar voor.

Maar verder dan de drempel kwamen onze klanten niet! Gelukkig is dat nu voorbij. Vanaf zaterdag 22 mei openen wij onze deuren weer voor publiek. Je kunt weer bij ons een workshop of een kinderfeestje doen. Taart maken, Macarons, Cupcakes decoreren, High Tea maken. Uiteraard coronaproof.

In de tussentijd hebben wij uiteraard niet stilgezeten. Wij hebben de Tea Party Box opgezet en hebben daar eerlijk gezegd onze handen aan vol gehad. En wij geloven dat dit concept alleen verder groeit, want een doos vol blijheid op de post, dat is niet aan een bepaalde periode gebonden. De workshops vanaf 2 tot 8 personen zijn vandaar alleen op vrijdag en zaterdag mogelijk. Buiten deze tijden kun je wel bij Theefeestje terecht voor groepen vanaf 8 personen. En ons winkel gedeelte schalen wij helemaal af. In deze periode is het lastig om tussen de workshoppende klanten ook winkelend publiek te hebben. Wij kunnen dan voor onze klanten geen afstand garanderen.

Verder hebben wij nu ook een Vegalijn en Glutenvrije lijn als high tea en in de Tea Party Box beschikbaar. Het is smaakvol voor iedereen! En daar zijn wij best trots op.

Last but not least: de afgelopen maanden is Theefeestje verbouwt. Het plafond is als eerste verhoogd, waardoor er meer lichtinval is, we beter kunnen ventileren en het ziet er natuurlijk veel mooier uit. De muren hebben een upgrade gehad en ook het toilet. En nog veel meer… Binnenkort worden hier mooie foto’s van gemaakt.

Voor nu ben je welkom voor een workshop en wij gaan ervan uti op korte termijn ook weer voor de high tea’s!

Categorieën