Ga naar de inhoud

Pretty Pink Experience

Theefeestje is een pretty pink experience: dé beleving van ieder feestje en traktatie. Op uw eigen locatie of op onze bijzondere locatie. Bij Theefeestje staat de beleving voorop! Het enige waar wij ons op richten zijn de High Tea’s en blije workshops. En dat is terug te zien op onze locatie. Wij hebben de ruimte waar gezelligheid voorop staat en waar onze klanten zich thuis voelen. Onze prijzen zijn goed en onze producten eerlijk en heerlijk! Wij bakken alles zelf en weten wat we doen. Dit zijn wij: Theefeestje! 

Proeven

Zo is een High Tea van Theefeestje dé oplossing om van iedere bijeenkomst een feestje te maken. Maar kun je ook andere lekkernijen bij ons bestellen. Een High Tea kan op je eigen locatie, maar ook in onze Theesalon

Creëren

En kun je al vanaf 2 personen tot 55 personen blije en zoete workshops inplannen als cupcakes en taart decoreren, bonbons, macarons en high tea maken.

Beleven

Onze winkel is dé plek om Theefeestje te beleven en om je bak- en decoratiespullen te kopen én alles om zelf je feestje mooi aan te kleden. En is alles wat je ziet ook te koop (behalve ons servies).

Theefeestje heeft een winkel, theesalon en workshopruimte aan de Kamp 3 in Amersfoort. Wij hebben een mooi pand en kijken op de Kamperbinnenpoort. Een echte belevingswinkel waar je vrijwel alles wat je ziet kunt kopen. Je moet er wel even doorheen kijken want echt standaard zijn we niet.

Inmiddels is de winkel een fenomeen in Amersfoort en wijde omgeving. Een winkel waar je blij van wordt en inspiratie op kunt doen. Wij bakken zelf heel wat af en hebben eigenlijk op iedere vraag een antwoord. Want alles wat we verkopen, gebruiken we zelf veelvuldig.

Wij hebben een keuken maar hebben ook midden in de zaak een ‘praktijkruimte’. Hier decoreren we zelf en maken we onze gerechten voor zowel de High Tea als voor de workshops en bestellingen. Kortom: een winkel die niet alleen zoet oogt, maar ook nog zoet ruikt – zelfs als wij hartige gerechten bakken.

Meer informatie: [email protected]

Openingstijden en bereikbaarheid

Theefeestje en COVID-19

Meer over Theefeestje