Ga naar de inhoud

Super proud: Lancering Theefeestje en CoNa maanden van hard werken, stylen en oefenen, is op vrijdag 10 mei 2024 de lancering van Theefeestje & Co. En we zijn super trots met het resultaat. Dit zusje van Theefeestje is een echte aanvulling op ons bedrijf, Amersfoort en Nederland!

De inspiratie voor Theefeestje en Co is Louvre Paris. Een van werelds grootste musea, in het paleis waar eeuwenlang de koningen van Frankrijk woonden. Op onze locatie meets Salon de Thé, de typische Engelse tearoom. En dan met het sausje van Theefeestje & Co. De lekkernijen worden geleverd door Theefeestje, inmiddels al 17 jaar gespecialiseerd in high tea’s, catering van high tea’s en zoete workshops.

Op de nieuwe en mooie locatie aan de Varkensmarkt in de binnenstad van Amersfoort (Westingel 3, 3811 BA) kun je bij Theefeestje & Co reserveren voor een High Tea vanaf 2 personen. Heb je een grote groep? Er zijn zitplaatsen voor ongeveer 45 personen. Wij hebben 2 soorten High Tea’s: de High Tea Rococo en de High Tea Versailles. En glutenvrij en veganistisch. Je kunt ook terecht voor een theetje en een taartje, en om lekkernijen mee te nemen.

Bij Theefeestje op de Kamp 3 blijven de zoete workshops, al dan niet gecombineerd met een High Tea en het afhalen van de High Tea’s.

Categorieën