Ga naar de inhoud

Theefeestje: creatief, flexibel en energiekEn toen kwam toch weer een gedeeltelijke lockdown. Hebben we onze handen de afgelopen maanden vol gehad om alles weer op te bouwen… Uit het hele land en vanuit onze buurlanden kwamen onze gasten voor high tea’s en zoete workshops. Tijdens de eerste lockdown hebben wij een nieuwe website laten bouwen met een webshop. Online reserveren en boeken heeft ons in de afgelopen maanden goed geholpen ons proces te optimaliseren. Wij konden hierdoor beter inspelen op de 1,5 meter samenleving, ook binnen Theefeestje.

En toch doet het dan weer pijn, om al gedane reserveringen weer te annuleren of uit te stellen naar betere tijden. En opnieuw gaan wij niet bij de pakken neerzitten en gaan we met nieuwe energie er weer tegen aan. Creatief blijven we altijd, dus hebben we al weer nieuwe concepten bedacht. Wat dacht je van een kant en klaar workshop pakket voor thuis. Binnenkort hier meer over!

High Tea voor Thuis

Allereerst is de horeca bij Theefeestje nu gesloten. Maar gelukkig is de catering wel mogelijk. Inmiddels heeft een zorginstelling een aantal bewoners getrakteerd op een high tea van Theefeestje. Inclusief servies en dat hadden ze heel creatief opgelost. En wij doen – zoals altijd – de high tea take away, al vanaf 2 personen. Te bestellen via de webshop! En daar hebben wij nu ook de bestelling van kleine zoete taartjes aan toegevoegd. Sweets to share: maak van iedere gelegenheid een feestje. Zet geen taart op tafel, maar bestel een zoete proeverij bij Theefeestje. Iedere week ontwikkelen wij nieuwe soorten. Deze week komt daar mandarijn met speculaas bij, mini rijstevlaaitjes en cactus met mango. Succes verzekerd!

Oh ja… wij hebben onze vintage koelvitrine weer in ere hersteld. Net als in onze beginjaren kun je op vrijdag en zaterdag weer lekkernijen bij ons kopen. Scones, kleine zoete taartjes en verse tea to go. De keuze is reuze, maar onze voorraad is niet onbeperkt. Wil je zeker zijn van je lekkernijen, dan kun je je bestelling via de webshop plaatsen.

Zoete workshops

Verder kun je nog steeds bij Theefeestje terecht voor zoete workshops. Nu alleen van 2-4 personen. Bestaat het gezelschap uit 1 huishouden, dan kun je ook met meerdere personen een workshop inplannen. Wij mengen nooit groepen, dus je volgt het programma met je eigen groepje. En eerlijk gezegd is het nu ook wel lekker rustig een workshop in te plannen.

De gemaakte creaties gaan mee naar huis toe. En heb je een workshop met een high tea gepland, dan gaat de high tea in een doos mee naar huis toe. Je kunt dan je feestje thuis of elders afsluiten.. Ook leuk!

Kinderfeestjes

Kinderfeestjes kunnen ook nog steeds doorgaan. Gelukkig! Er zijn al genoeg feestjes uitgesteld dit jaar… En ook deze zijn uiteraard Coronaproof. Inmiddels hebben we ook binnen de laatste richtlijnen ervaring opgedaan hoe hier mee om te gaan.

Categorieën